У Михайлівці в школі розмістили багато окупантів / фото Emerging Europe

Війна в Україні продовжується, і є цікаві новини - в окупованому селищі міського типу Михайлівка, яке знаходиться у Запорізькій області, у навчальному закладі розмістили багато російських загарбників.

На території загальноосвітньої школи зафіксували розміщення близько 100 військових РФ, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у своєму зведенні у суботу вранці, 5 серпня.

"Противник продовжує використовувати цивільні заклади освіти тимчасово окупованих територій України у власних цілях", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Важливі новини України про війну - сьогодні це варто знати

Вранці 5 серпня Генштаб ЗСУ повідомив, що російські загарбники проявляли активність на п’яти напрямках, у тому числі на Запорізькому, й нічого не домоглися. За відомостями Генштабу, на цьому напрямку вороги марно намагалися рухатися вперед в районі Новопокровки.

Також стало відомо, що українські воїни продовжують контрнаступати на півдні нашої держави - на Бердянському й Мелітопольському напрямках. Командувач Сил підтримки ЗСУ бригадний генерал Дмитро Герега говорив, що на південному напрямку супротивник облаштував багатоешелоновану систему інженерних загороджень, через що захисникам української держави складно рухатися вперед.

Вас також можуть зацікавити новини: