Морський дрон уразив десантний корабель РФ / скріншот

Атака морських дронів на російський десантний корабель "Оленегорський Гірник" у Новоросійську - це принизливий ляпас системі безпеки Росії.

Таку думку висловивши військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, особливо для тих, хто навіть після такої атаки "чимось незадоволені".

"Мовляв, це ж не носій "Калібрів"! У зв'язку з цим я б хотів відзначити, що, по-перше, сам факт даного інциденту в порту Новоросійська говорить про те, що це місто вже не відноситься до глибоко-тилового. По-друге, це принизливий ляпас системі безпеки Росії, якої, по ходу, взагалі в цій поки країні не існує", - зазначив він.

При цьому експерт акцентував на тому, що, дійсно, цей корабель не є носієм ракет "Калібр", але він перевозить військові вантажі, техніку, особовий склад.

"А головне, це старий, радянських часів корабель, побудований в 1976 в Гданську! Сьогодні жодна російська верф не здатна будувати такі кораблі!" - додав Коваленко.

Атака на кораблі РФ 4 серпня - що повідомлялося

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вночі 4 серпня Новоросійськ прокинувся від серії гучних вибухів. Стало відомо про атаку морських дронів на кораблі РФ.

Після з'явилася інформація, що це Служба безпеки України провела спецоперацію в бухті Новоросійська, внаслідок якої було пошкоджено великий ворожий десантний корабель "Оленегірський Гірник".

Вас також можуть зацікавити новини: