Сили оборони неодноразово демонстрували, що можуть ефективно бити ворога / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський наголошує, що українські оборонці продовжують стримувати армію противника, сковуючи його дії на всіх напрямках.

Як повідомив у Telegram Сирський, продовжує роботу в зоні відповідальності Східного угруповання військ з українськими воїнами.

"Наші оборонці продовжують стримувати армію противника, сковуючи його дії на всіх напрямках. У ці весняні дні ми щодня виграємо важливий час і не даємо ворогам зайняти зручні для них рубежі", - розповів він.

Відео дня

За словами командувача, Сили оборони неодноразово демонстрували, що можуть ефективно бити ворога.

Війна в Україні - останні новини

Протягом доби Збройні сили України відбили близько 30 атак російських окупантів на Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках.

Керівник об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк розповіла, навіщо ворог використовує для атаки дронами-камікадзе тактику різного напрямку. 

Російські окупанти готуються до оборони на тимчасово окупованих територіях України. РФ має мобілізувати велику кількість людей, щоб поповнити потреби фронту.