Внаслідок російської атаки родина з маленькою дитиною залишилася без житла / фото Національна поліція

Уночі російські окупанти вдарили двома керованими авіаційними ракетами Х-59 по Чернігівщині. Про це повідомив голова Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус у своєму Telegram-каналі з посиланням на Повітряні Сили.

За попередньою інформацією, росіяни цілили по обʼєктах на півдні області. 

"Також від влучання ракети у селі Чернігівського району пошкоджено будинок, родина залишились без житла. На щастя, без постраждалих. На місці працюють відповідні служби", - поінформував Чаус.

Відео дня

Як уточнили у відділі комунікації поліції Чернігівської області, внаслідок ракетного удару по одному з сіл Чернігівського району родина з малолітньою дитиною залишилася без житла. Чоловік, жінка та їхня 6-річна дочка дивом вижили та не постраждали.

Через атаку РФ від будинку родини майже нічого не залишилось / фото Національна поліція

"Вночі ворог здійснив ракетну атаку на мирне село, внаслідок чого загорівся житловий будинок, господарча споруда та гараж з автомобілем, які належать місцевим мешканцям", - зазначили в поліції.

Сім'ї разом з дитиною вдалося врятуватися з будинку, в якому сталася пожежа / фото Національна поліція

На момент атаки люди були вдома, однак встигли вибігти з оселі, де сталася пожежа. На місці події працюють вибухотехніки обласної поліції, слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління поліції.  Поліція Чернігівського району документує наслідки ворожої атаки. Відомо, що повітряні тривоги в регіоні з 9-ї вечора до 7-ї ранку оголошувалися пʼять разів.

Обстріли Чернігівської області: що відомо

Як писав УНІАН, 7 березня росіяни вбили чоловіка у прикордонному районі Чернігівської області. Крім того, через російську атаку в цей день було зруйновано приватний будинок, на щастя, господар будинку не постраждав. 

Також стало відомо, що 10 січня російські диверсанти проникли в Чернігівську область й розстріляли авто, в якій перебував мирний житель. 

"…чоловік встиг відвезти свою дитину на автобус до Семенівки й повертався до Костобоброва. Був захід ДРГ. На жаль, ми втратили чоловіка", - розповів тоді очільник Новгород-Сіверської районної військової адміністрації Сергій Сергієнко.

Вас також можуть зацікавити новини: