Окупанти обстріляли Чернігівщину / фото ua.depositphotos.com

У Чернігівській області під час мінометного обстрілу загинув цивільний чоловік. Про це повідомив голова Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус. 

Зазначається, що чоловік загинув біля 16:00 у Семенівській громаді області. Відомо, що він був 1972 року народження. Тіло біля воронки знайшли сусіди. 

фото Нацполіції

За інформацією відділу комунікації поліції Чернігівської області, російська армія здійснила обстріли мирного населення прикордонних сіл Семенівської громади Новгород-Сіверського району.

Відео дня

Внаслідок атаки російських дронів також зазнав руйнувань приватний будинок в одному з сіл Семенівської громади. Господар будинку перебував всередині оселі та дивом вцілів.

фото Нацполіції

На місцях ворожих влучань працювала слідчо-оперативна група Новгород-Сіверського райвідділу поліції та поліцейські Семенівщини. 

 Поліцейські зафіксували наслідки російських атак. За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

Інші новини Чернігівщини

На Чернігівщині ідентифіковано російського танкіста, який під час окупації викрав жителя області. Слідчі поліції встановили, що під час окупації частини Чернігівщини російськими військами підозрюваний незаконно позбавив волі цивільного мешканця Новгород-Сіверського району та вивіз його у бік кордону з державою-агресором, заволодівши також двома автівками потерпілого. Місцеперебування жителя села Грем’яч, 1965 року народження, досі невідоме.

Раніше повідомлялося, що на Чернігівщині судитимуть двох російських військових, яких підозрюють у розстрілі місцевих жителів – трьох братів. Одному з них дивом вдалося вижити після знущань. 

Вас також можуть зацікавити новини: