Внаслідок повторного удару в Харкові загинуло троє рятувальників та одна цивільна жінка / фото Національна поліція

Російські окупанти цієї ночі цинічно атакували Харків. Коли на місце влучання прибули всі відповідні служби, загарбники завдали повторного удару, внаслідок чого загинули троє працівників ДСНС та цивільна жінка. Начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов показав момент цього повторного ворожого удару по Новобаварському районі Харкова. 

"На місці загинули троє працівників ДСНС та цивільна жінка. Слідча поліції та оперативник, який зняв ці кадри, встигли врятуватися. Наші загиблі героїчні колеги - це троє водіїв пожежно-рятувальної техніки. Цей обстріл стався в Новобаварському районі, росіяни знову били по житлових будинках, спалахнула пожежа", - написав він.

За його словами, після повторного удару ще один рятувальник отримав поранення. Також в лікарню на операцію відправили одного поліцейського, який отримав осколкові поранення. 

"Підла та підступна тактика армії-терористки, яку ворог застосовує посеред мирного міста-мільйонника, - це воєнний злочин. Ми розслідуємо кожен, вже збираємо уламки та докази. Найщиріші співчуття родинам загиблих колег, ця робота - по-справжньому небезпечна, всі розуміють, що кожен виїзд може стати останнім. Але саме завдяки нашим героям місто тримається", - зауважив Болвінов. 

Удари по Харкову: що відомо

Як писав УНІАН, в ніч проти 4 квітня Росія завдала масованої атаки "шахедами" по місту Харків, внаслідок чого загинуло три рятувальники, ще один отримав поранення. 

"Рятувальники, що прибули за викликом на одну із адрес, зазнали повторного удару беспілотниками. Двоє з них від отриманих поранень загинули на місці, ще один помер по дорозі в лікарню. Поранень зазнав також один рятувальник. Пошкоджено три одиниці техніки ДСНС", - зазначили у ДСНС Харківщини. 

Пізніше в МВС розкрили імена загиблих рятувальників. Внаслідок цинічного обстрілу РФ загинули Владислав Логінов, Сергій Байдалінов та Володимир Матюшенко.

Вас також можуть зацікавити новини: