У Херсоні від обстрілу окупантів постраждало пʼятеро людей: дитина в лікарні (відео)

оновлено

Серед постраждалих трирічна дівчинка.

Російські окупанти сьогодні від ранку гатили по Херсону. Через обстріл загарбників постраждало пʼятеро людей, серед них дитина.

"Внаслідок артилерійського обстрілу Херсона постраждали пʼятеро людей: трирічна дівчинка з 55-річною бабусею, 59-річний чоловік та ще двоє жінок 47 і 69 років", - повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко у Telegram.

Глава МВС додав, що усі постраждалі мають осколкові поранення. Лікарі надають їм необхідну допомогу.

"Дитина з бабусею гуляли в дворі. Ворожа артилерія накрила їх біля підʼїзду", - відзначив Клименко.

За його словами, воєнний злочин зафіксовано.

Як повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram, за минулу добу противник здійснив 71 обстріл, випустивши 389 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, ЗУ-23, БПЛА та авіації.

Зокрема, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; територію сільськогосподарського підприємства у Херсонському районі.

Крім того, він розповів, що у дівчинки поранення шиї та ноги. Вона знаходиться у лікарні. При цьому чоловік отримав осколкові поранення, а травмовані жінки знаходяться в лікарні в стані середньої важкості. 

За минулу добу, 18 листопада, через російську агресію чотири людини дістали поранення.

Росіяни гатили по Херсону 19 листопада - що відомо

Російські окупанти з самого ранку 19 листопада обстрілюють Херсон. Загарбники ведуть вогонь по місту з тимчасово окупованого лівого берега Дніпра.

Вас також можуть зацікавити новини: