Експерт пояснив, чи варто чекати повторного ракетного удару РФ/ скріншот

Російська Федерація й надалі завдаватиме комбінованих ударів по Україні. Для цього окупанти й збирають відповідний ресурс.

"Хочу зазначити, що атака (22 березня - УНІАН) була комбінована, дуже ретельно підготовлена. Потрібно визнати, що атака для ворога була дуже успішною. І тут постає питання перед нашими партнерами: коли нам востаннє передавали якийсь додатковий зенітний ракетний комплекс? Як результат - ми бачимо це", - заявив офіцер резерву ЗСУ, військовий експерт Андрій Крамаров в інтерв'ю "Обозревателю".

При цьому він нагадав, що росіяни можуть виробляти ракети і в них є певний запас.

Відео дня

"Власне, за останні дві доби цей запас вони по нас використали. Але, на жаль, мій прогноз полягає в тому, що на цьому серія обстрілів не завершиться. Ресурс не просто невичерпний. Навіть використовуючи цей ресурс, нижче свого стратегічного запасу вони не опустилися, вони побачили, що результативність таких атак була дуже високою, за кілька днів перебудувати систему ППО ми просто не маємо можливості, тому повторні удари також можливі", - підсумував експерт.

Атака РФ 22 березня - головні новини

22 березня окупанти влучили ракетами по ДніпроГЕС - по машинному залу і по самій греблі, внаслідок чого електростанція була виведена з ладу.

Найскладніша ситуація була в Харкові, де ракетна атака стала найпотужнішою з початку повномасштабної війни. Місто було повністю знеструмлене, внаслідок чого не працює водо- і теплопостачання, зупинився електротранспорт.

Унаслідок влучання в Дніпровську ГЕС зафіксовано засмічення ґрунтів і витік нафтопродуктів у Дніпро.

Вас також можуть зацікавити новини: