ЗСУ знищили "на ходу" ЗРК С-300 в районі Бердянська, його залишки обліпили пам'ятними квітами / колаж УНІАН, фото скріншот

Окупант "під враженням" від дій Збройних сил України в районі Бердянська (Запорізька область). Він записав міні-репортаж про те, як українці збили ЗРК С-300 "на ходу". 

Відповідне відео опублікував український журналіст Андрій Цаплієнко. У кадрі на "останки" техніки окупанти навісили квіти.

Як зазначив військовий РФ в сюжеті, його товариші по службі "додумалися" це зробити, оскільки через удар ЗРК є "живі втрати". 

"Ось вона, С-300 установка, на ходу "прикінчили". Ось звідти вона їхала, а ось там, бачите, асфальт побитий. Там ще запчастини валяються... Згоріло! Вони додумалися, наші, квіточки там покласти, бо загиблі є", - розповів окупант. 

Окупанти вдарили "Іскандером" по бійцях 128-ї бригади ЗСУ

3 листопада Управління стратегічних комунікацій апарату Головнокомандувача Збройних сил України повідомило, що армія РФ вдарила "Іскандером-М" по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади на Запорізькому напрямку. Факт атаки підтвердив міністр оборони України Рустем Умеров. Він пообіцяв розібратися в обставинах трагедії. 

Сьогодні народний депутат України від "Батьківщини" Михайло Волинець уточнив, що внаслідок удару загинуло 28 військових. Ще 53 бійці ЗСУ отримали поранення. Ці дані поки що не підтверджував Генштаб. 

Вас також можуть зацікавити новини: