Окупанти вдарили по бійцях 128-ї бригади на Запорізькому напрямку / фото УНІАН, Дмитро Альохін

3 листопада на Запорізькому напрямку російські окупанти вдарили по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Внаслідок атаки загинули військовослужбовці.

Про це йдеться у повідомленні в Telegram-каналі Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача Збройних сил України. У СтратКомі зазначили, що 3 листопада на Запорізькому напрямку противник завдав підступних ударів по 26-ти населених пунктах у Запорізькому, Пологівському та Василівському районах.

"Зокрема, вдарив ракетою "Іскандер-М" по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, внаслідок чого загинули військовослужбовці, також поранення різного ступеня важкості отримали й місцеві мешканці", – йдеться у повідомленні.

Відео дня

Зауважується, що наразі триває з’ясування обставин. ЗСУ висловлюють співчуття кожній родині, чиїх рідних забрала російська агресія.

Водночас у повідомленні не уточнюється, про яку саме кількість загиблих та поранених військових та цивільних ідеться.

Загибель українських військових

3 листопада стало відомо про загибель екс-керівника Хмельницького обласного ТЦК та СП Володимира Возного. Він поліг у бою проти російських окупантів на Запоріжжі. Йому було 45 років. 

Наприкінці жовтня на фронті загинув відомий український музикант, учасник гурту "Серцевий напад" Михайло Балахтар. Він вступив до лав Збройних сил України одразу після повномасштабного вторгнення РФ.

Раніше УНІАН повідомляв про смерть легендарного військового Віталія Баранова на позивний "Біба". Він був одним із кіборгів, які боронили Донецький аеропорт. Саме він був комбатом 90-ї ОШБ, яка останньою виходила з ДАП.

Вас також можуть зацікавити новини: