Окупанти намагаються розвивати наступ з Марʼїнського напрямку / фото ua.depositphotos.com

Російські окупанти намагаються розвивати наступ на Марʼїнському напрямку. Про це розповів офіцер "Легіону Свободи" Сергій Воронов. 

"Росія намагається йти з Мар'їнського напрямку в сторону Георгіївки і звідти, як плацдарм, розвивати свої наступальні дії. Біля Георгіївки вже давно не було легко, але останнім часом ворог тисне постійно. Завжди відбуваються навали. Росіяни намагаються просунутися в сторону Курахового. Вочевидь, це є одним із таких стратегічних напрямків, куди ворог намагається просуватися. Тому на цьому напрямку постійно відчувається тиск", – сказав він в ефірі телеканалу "Еспресо". 

Водночас, за його словами, ворог тисне на Первомайське. Офіцер наголосив, що зараз це одна з найгарячіших ділянок фронту.

Відео дня

"Так само гаряче сьогодні біля Новомихайлівки. Ворог тисне і на півдні від Красногорівки. На нашому напрямку це найгарячіші населенні пункти", – резюмував Воронов. 

Війна в Україні: це варто знати

У Силах оборони півдня розповіли про втрати окупантів на Херсонському та Оріховському напрямках. За минулу бойову добу підрозділи ЗСУ "вивели з ладу" понад двадцять одиниць техніки та десятки окупантів. 

Тимм часом на Сході окупанти шалено тиснуть на Часів Яр. Командир батальйону безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" Юрій Федоренко зауважив, що в Іванівському загарбники не мають подальших просувань, перебувають на околицях населеного пункту. Водночас Кліщіївку та Андріївку продовжують утримувати Сила оборони.

Вас також можуть зацікавити новини: