Окупанти підтягнули нові резерви / фото facebook.com_GeneralStaff.ua

Російські окупаційні війська стягнули під Білогорівку та на Кремінський напрямок багато резервів та ведуть штурм майже цілодобово.

"Важко у Білогорівці та на Кремінському напрямку. Саме там російські окупаційні війська зосередили максимальні зусилля. Ворог стягнув туди багато резервів. Рашисти штурмують Кремінщину майже цілодобово... Туди вони "кидають" й свою сучасну техніку", - повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Гайдай додав, що українські війська очікують на поліпшення погодних умов за декілька тижнів та планують контратаку на цьому напрямку.

Відео дня

Ситуація у Луганській області

Як повідомляв УНІАН, російські окупанти не полишають спроб вийти на адміністративний кордон Донецької та Луганської областей.

Гайдай раніше повідомляв, що у Луганській області ситуація на всіх напрямках бойових дій залишається важкою, але контрольованою.

Сьогодні, 13 березня, в ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ зазначалося, що на Куп'янському та Лиманському напрямках противник намагається прорвати оборону українських військ. Проводив безуспішні наступальні дії у районах населених пунктів Дворічна, Невське, Червонопопівка, Кремінна, Діброва, Білогорівка та Верхньокам'янське. Також окупанти за добу 12 березня здійснили артилерійські обстріли районів семи населених пунктів Харківської області, п'яти - Луганської та двох - Донецької.

Вас також можуть зацікавити новини: