Окупанти обезголовини українського воїна / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Російські окупанти відрізали голову українському полоненому у Бахмуті Донецької області та заради розваги виставили її на металевому штирі.

Звірствами окупантів похвалився один із Z-пабліків у російській соцмережі "ВКонтакте". Ба більше, росіянам показали фотодоказ злочину.

"Бахмут. Рештки бійця ЗСУ", - написав автор поста, опублікувавши череп на металевому штирі.

Відео дня
Фотодоказ звірств окупантів / скриншот

У коментарях користувачі поцікавилися, де докази того, що це не голова російського окупанта, або мирного жителя Бахмута. Автор поста відповів, що особисто знайомий з автором фото, а в цього черепа нібито є "історія". 

"Тарас заснув і не прокинувся", - цинічно заявив автор публікації.

Окупанти по-звірячому обезголовили воїна ЗСУ (фото)

Страти українських воїнів

Російські окупанти систематично вбивають українських полонених, хизуючись своїми звірствами у соціальних мережах. Так, у липні 2022 року російські пропагандисти виклали в соціальних мережах відео жорстокого вбивства українського військовополоненого. Зеленський пообіцяв "дістати" катів. На опублікованому тоді записі російський окупант відрізав геніталії українському воїну канцелярським ножем. Потім захисника України убили пострілом у голову.

6 березня цього року в мережі поширили відео, на якому росіяни розстрілюють беззбройного українського воїна. Його останніми словами стали "Слава Україні!". Героєм виявився Олександр Мацієвський. WSJ розповіла історію розстріляного за "Слава Україні!" військового.

Вас також можуть зацікавити новини: