ЗСУ ліквідували бізнесмена-невдаху, який воював за "Вагнер" / OSINT Georgia

Під Бахмутом Донецької області ліквідували російського бізнесмена-невдаху, який намагався реалізуватися в ПВК "Вагнер".

Як повідомляє OSINT-експерт Іраклі Комахідзе, на початку січня ЗСУ ліквідували 37-річного Ріната Бікбулатова - уродженця Уренгою Тюменської області РФ. Чим тільки не намагався займатися окупант, але свою смерть знайшов під Бахмутом у формі "Вагнера".

Ліквідований "вагнерівець" / OSINT Georgia

"Життя вдалося - неук і бізнесмен-невдаха реалізувався у "Вагнері". Бікбулатов намагався вивчитися на юриста, паралельно подав документи у Сургуті на курси підготовки до служби у поліції. У 2021 році відкрив свій бізнес в Уфі, займаючись роздрібною торгівлею. Але і з цієї витівки мало що вийшло. У результаті, у вересні Бікбулатов пішов добровольцем у ПВК "Вагнер". Ліквідовано у січні під Бахмутом", - зазначив експерт.

Відео дня
Ліквідований "вагнерівець" / OSINT Georgia

Втрати РФ в Україні: актуальні дані

Загальні втрати РФ з 24 лютого орієнтовно склали вже майже 114 тис. осіб. Минулої доби українські військові ліквідували ще понад 400 російських окупантів. Аналітики ISW також повідомили, що РФ не змогла захопити Соледар і зазнає поразок під Кремінною. 

Бахмут, де ліквідували "вагнерівця", впродовж багатьох місяців був одним з найгарячіших напрямків фронту. Там Пригожин відправляв на смерть сотні своїх найманців. 

Вас також можуть зацікавити новини: