Пригожин розійшовся історією про "гарну СВО" / фото t.me/ostorozhno_novosti

Ватажок "Вагнера" Євген Пригожин видав коротку історію про те, як росіяни розпочали "цю гарну спецоперацію", але отримали "п*здюлей" на багатьох напрямках.

Під час інтерв'ю одному з російських пропагандистів Пригожин заявив, що "швидка війна", на яку сподівалося російське військово-політичне керівництво, обернулася справжнім крахом для "другої армії світу".

"24 лютого 2022 року ми почали цю "гарну спецоперацію": потопталися місяць на місці, після цього застопилися, після цього отримали на багатьох напрямках жорстких п*здюлей. І що ми побачили?", - сказав Пригожин.

Євген Пригожин та війна - останні заяви ватажка "Вагнера"

Євген Пригожин - наближена до Путіна особа, тому він дозволяє собі різко та жорстко критикувати російських генералів. Через снарядний голод Пригожин раптово оголосив, що його найманці скоро перестануть існувати як організація.  

Згодом стало відомо, що Пригожин боїться контратак Сил оборони у Бахмуті. Ба більше, він пригрозив вивести своїх найманців з міста, якщо командування РФ не надасть йому більше боєприпасів.

Тепер же Пригожин несподівано визнав, що у його найманців величезні проблеми у Бахмуті - бойовики захоплюють 100 метрів території, але втрачають 94 "вагнерівця".

Вас також можуть зацікавити новини: