У Феодосії палає порт / Колаж УНІАН / t.me/war_monitor, Скриншот

ЗСУ знищили 13 ударних БПЛА та великий десантний корабель.

Про це йдеться у повідомленні Повітряних сил. "Близько 02:30 26 грудня тактична авіація Повітряних сил атакувала крилатими ракетами великий десантний корабель Чорноморського флоту РФ "Новочеркаськ" в районі Феодосії. Результат – "на ліцо"!", - поділились у Повітряних силах.

Також там додали, що з 18:30 25 грудня по 03:00 26 грудня противник атакував з південно-східного напрямку ударними БпЛА типу Shahed. Усього було зафіксовано пуски 19 "шахедів" із районів Балаклава – Крим та Приморсько-Ахтарськ – РФ.

Відео дня
Інфографіка ЗСУ

"В результаті протиповітряного бою силами та засобами Повітряних сил та Сил оборони України знищено 13 ударних БпЛА Shahed-136/131 у межах Одеської, Херсонської, Миколаївської та Хмельницької областей", - йдеться у повідомленні.

Нічна повітряна атака 

Ввечері у понеділок, 25 грудня, Україна опинилася під атакою російських безпілотних літальних апаратів. О 23:58 стало відомо, що у Миколаєві чули звуки вибухів. Вже за декілька хвилин Повітряні сили написали, що в районі Миколаєва фіксують російський безпілотний літальний апарат. "Перебувайте в укриттях", - закликали вони.

Атака на російський корабель в Криму

У ніч на вівторок, 26 грудня, в окупованому Криму пролунали вибухи. Про це повідомили місцеві жителі. Близько 01:50 в чатах Феодосії з'явилася інформація про гучні вибухи і пожежу в районі порту. Окупанти відразу перекрили рух Кримським мостом.

Російський Telegram-канал SHOT написав, що жителі Феодосії чули кілька вибухів в районі порту, потім в небі з'явилися сліди диму. У місті працювала протиповітряна оборона.

Вас також можуть зацікавити новини: