Росія атакує дронами / фото ua.depositphotos.com

Ввечері у понеділок, 25 грудня, Україна опинилася під атакою російських безпілотних літальних апаратів. Про це повідомяють у Командуванні Повітряних сил Збройних сил України.

О 22:22 військові повідомили про загрозу ударних дронів для Херсонщини. Згодом про повітряну небезпеку попереджали мешканців Дніпропетровщини, Кіровоградщини та Черкащини.

О 23:58 Суспільне повідомио, що у Миколаєві чули звуки вибухів. Вже за декілька хвилин Повітряні сили написали, що в районі Миколаєва фіксують російський безпілотний літальний апарат. "Перебувайте в укриттях", - закликали вони.

Відео дня

Наразі тривога лунає у Черкаській, Кіровоградській та Херсонській областях. Військові не повідомляли про відбій загрози дронів по Україні.

Інформація оновлюється...

Оновлено о 02:50: Відбій загрози ударних безпілотників по Україні.

Оновлено о 02:30: Ударні БПЛА в Хмельницькій області, курсом на Старокостянтинів, повідомляють у Повітряних силах. 

Оновлено о 01:55: Рух ударних БПЛА територією Вінницької області у західному напрямку. Існує загроза для Хмельниччини.

Оновлено о 01:20: Російські безпілотники рухаються у напрямку Вінницької області.

Оновлено о 00:48: Фіксують рух ударних БпЛА територією Черкаської області у напрямку Київської.

Останні атаки БПЛА по Україні

Вранці Повітряні сили повідомляли, що минулої ночі російські загарбники запустили з окупованого Криму 31 ударний безпілотник типу "Shahed". Протиповітряна оборона знищила 28 з них в межах Одеської, Херсонської, Миколаївської, Донецької, Кіровоградської та Хмельницької областей.

Вже ввечері окупанти запустили безпілотники з Чорного моря в напрямку Одещини, про результати відпрацювання по них не повідомлялося.

Вас також можуть зацікавити новини: