Повітряні сили відзвітували про нові втрати окупантів

Загалом українські штурмовики та бомбардувальники здійснили сьогодні до 20 групових вильотів.

Повітряні сили ЗСУ знищили за сьогодні кілька десятків бойової броньованої техніки ворога, уражено склад боєприпасів та позиції двох ротно-тактичних груп російських окупантів.

Про це повідомило Командування повітряних сил Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

"В результаті авіаційних ударів уражено склад боєприпасів, позиції двох батальйонно-тактичних груп російських окупантів, знищено кілька десятків бойової броньованої техніки та живу силу ворога", - зазначено у повідомленні за результатом доби, 27 червня.

Згідно з повідомленням, на усіх напрямках ведення бойових дій українські штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24м здійснили сьогодні до двадцяти групових бойових вильотів.

Як раніше повідомляв УНІАН, миколаївські десантники з 79-ої окремої десантно-штурмової бригади збили російський розвідувально-ударний вертоліт Ка-52 "Алігатор".

Також раніше українські пілоти в ефірі CNN пояснили, навіщо Збройним силам України потрібні американські винищувачі F-15 і F-16.

Нагадаємо, як раніше повідомлялося, що українські військовослужбовці збили ворожий безпілотник "Орлан-10", який проводив розвідку після ракетних ударів.

Вас також можуть зацікавити новини: