Наталія Могилевська / Фото-Наталія Могилевська , instagram.com

Українська співачка Наталія Могилевська розповіла про будинок у Бучі, який знищили загарбники. Під час окупації населеного пункту туди влізли орки, жили там, а потім розікрали особисті речі, після чого нерухомість розбомбили. Подробицями зірка поділилася в інтерв'ю "Фактам ICTV" на YouTube. 

"У будинку жили орки. Вони вкрали все - тапочки, постільну білизну, матраци і навіть грати від плити. Після цього вони пішли, і будинок розбомбили. Тобто дома тепер просто немає. Наш дім - це наша душа, наша друга шкіра. Це настільки неприємно, коли інші люди чіпають брудними руками твоє інтимне. Це настільки боляче, що я не можу передати. Про це навіть говорити неприємно", - зазначила продюсер. 

Під час окупації Бучі Наталія Могилевська не проживала у себе вдома. Весь час після 24 лютого вона гастролює з благодійними концертами, збираючи гроші на допомогу ЗСУ, медикам, переселенцям. 

Відео дня

У себе в Instagram-блозі зірка регулярно публікує реальні кадри звірств російських окупантів, які ті здійснюють в різних куточках України. 

Нагадаємо, Наталія Могилевська представить моноспекталь "Я вдома", заснований на реальних військових подіях.

Вас також можуть зацікавити новини: