Путін боїться смерті, впевнений політолог / фото REUTERS

Масове скасування парадів в Росії на 9 травня вказує на те, що кремлівський диктатор Володимир Путін дуже сильно боїться.

Впевненість у цьому в новому випуску програми "Аргумент" висловив політолог Микола Давидюк, зазначивши, що президент РФ порахував, що ризик померти 9 травня у нього виростає мінімум у 2-3 рази.

"Зрозуміло, що як літня людина, яка керується страхом, він зрозумів, що треба обмежувати всіх, своїм же він теж не вірить... Він нікого не буде пускати на Червону площу. Путін розуміє, що будуть провокації, "прильоти" з української сторони. Україна пристрілюється, вже цілі визначила", - заявив експерт.

На його думку, Україна дуже хльостко перехопила ініціативу влаштовувати покарання на великі свята. І ці покарання вже лякають не тільки росіян, а й Путіна.

9 травня в РФ - росіяни скасовують паради

Нагадаємо, у багатьох містах Росії вирішили не влаштовувати традиційний парад на 9 травня, побоюючись нібито "за безпеку учасників і глядачів".

Коментуючи цю інформацію, військовий експерт Роман Світан заявляв, що росіян чекає "великий сюрприз" на 9 травня. Він припустив, що в Москву на Червону площу можуть потрапити не тільки українські дрони

Російський правозахисник і опозиційний діяч Марк Фейгін зазначав, що скасування парадів в РФ у першу чергу пов'язана зі страхом Путіна за своє життя.