'Путіну несуть тотальний п*здьож': Пригожин розкрив великі проблеми РФ у Бахмуті

Ватажок "Вагнера" Євген Пригожин натякнув, що диктатору Володимиру Путіну брешуть про реальну ситуацію на фронті.

Як повідомляє прес-служба Пригожина, одне зі ЗМІ нагадало його заяву про те, що підрозділи ЗСУ вже знаходяться 25 км від лінії фронту в Запоріжжі.

"Ця інформація викликала подив серед громадськості. Поясніть, будь ласка, чому ваші слова так розходяться з офіційними даними?", - запитали Пригожина.

Відео дня

Він відповів у традиційній манері, заявивши, що Путін не отримує правдивих даних про перебіг бойових дій. 

"На стіл президенту несуть тотальний п*здьож, безсовісний. Коли ми брали Бахмут, ми пускали туди всіх воєнкорів, ви це добре пам'ятаєте, для того, щоб вони бачили реальний стан справ, і ніхто не розповідав про тисячі знищених танків та бронемашин. Це просто базікання. Туди (у Бахмут сьогодні - УНІАН) нікого не пускають, нічого не показують саме через те, що там колосальні проблеми. У Шойгу та Герасимова підхід простий: брехня повинна бути жахливою, щоб у неї повірили. Цим вони і займаються", - заявив Пригожин.

Пригожин vs міноборони РФ

РосЗМІ заявляють, що Євген Пригожин підриває довіру до Міноборони РФ і у нього назріває конфлікт з Кремлем. Як зазначають аналітики, Пригожин продовжує робити "вкиди" в інформаційний простір, які підривають довіру до Міноборони РФ та Путіна.

Нещодавно Пригожин "послав" Шойгу через пропозицію про включення ПВК до складу регулярної армії. Він заявив, що "вагнерівці" не підписуватимуть контракти з Міноборони РФ.

20 червня в огляді аналітиків британської розвідки зазначалося, що голова ПВК "Вагнер" Євген Пригожин знову влаштував перепалку з Міноборони РФ. Він заявив, що очікує відповіді від російського військового відомства щодо "контракту" власної розробки, який він передав туди три дні тому.

Такі дії послідували за ультиматумом міноборони РФ, поставленим "Вагнеру" та іншим "добровольчим формуванням", про укладення контрактів до 1 липня.

Вас також можуть зацікавити новини: