Удари в Криму продовжаться поки останній російський солдат не покине українську територію / фото Радіо Свобода

95% співробітників "ради міністрів" окупованого Криму в Сімферополі переведені на віддалену роботу після почастішання ударів по півострову. Це стосується і багатьох інших органів окупаційної адміністрації на території півострова.

Як повідомляє партизанський рух АТЕШ, окупанти прекрасно усвідомлюють невідворотність покарання за свої злочини. Безліч з них вже вивозить свої сім'ї за межі Криму. 

"Такі дії демонструють реальну оцінку російської ППО і можливості утримання Криму самими окупантами. Це радикально відрізняється від їхніх заяв. Удари в Криму продовжаться поки останній російський солдат не покине українську територію", - сказано в повідомленні.

Відео дня

Ситуація в Криму - останні новини

Удар ЗСУ по штабу Чорноморського флоту РФ в Севастополі 22 вересня, в результаті якого був ліквідований командувач ЧФ РФ адмірал Віктор Соколов, допомогли підготувати незадоволені російські офіцери.

Представник військово-морських сил (ВМС) ЗСУ Дмитро Плетенчук розповів, як на діяльність ворожого флоту вплине втрата командувача, порівнявши цю ситуацію з куркою без голови.

Військово-морський експерт Defence Express, капітан першого рангу у відставці Володимир Заблоцький заявив, що у російських загарбників виникли проблеми через знищення штабів Чорноморського флоту в тимчасово окупованому Севастополі та біля нього.

Вас також можуть зацікавити новини: