Найголовніше зараз те, що світ зрозумів принцип маніпуляцій Путіна / фото ua.depositphotos.com

Політолог Микола Давидюк розповів, чому РФ змінила тактику. Раніше країна-агресор намагалася залякати світ погрозами про те, що вона нібито знищить Україну, а нині загрожує своїм же розпадом.

"Вони намагаються працювати виключно на свою аудиторію, на зовнішній ринок вони намагаються експортувати виключно, причому різні ідеї. Спочатку загроза була "ми вб'ємо Україну", потім "ми будемо стріляти ядерною зброєю, або в них, або в вас, неважливо". А зараз загрози "ми розвалимося". Примхливий путінський режим почав вередувати, ніби маленька дитина. Ось, мовляв, "якщо ви далі будете чинити опір і будете давати їм зброю ми візьмемо і розвалимося, тоді у вас будуть проблеми, тому що у нас 5 тисяч ядерних боєголовок", - зазначив політолог у програмі "Аргумент".

Однак Давидюк зазначив, що в Кремлі ніхто не включив мізки. Він нагадав про програму "Нанна - Лугара", яка почала працювати на початку 1990-х років, і ліквідувала 10 тисяч ядерних боєголовок. А тому сьогодні ліквідувати 5 тисяч ядерних боєголовок, якими лякає РФ, за словами політолога, цілком реально.

"Вони просто занадто переоцінюють свій розвал. Але Росія поводиться, як дитина, яка лякає... Ну, це не працює. Світ це не чує. А для росіян - стара добра пропаганда, вони її навчилися робити... В Україні російська пропаганда не працює. Українська правда хакнула і зламала путінську пропаганду, і у себе на території, і за кордоном, де в світі хочуть чути українську правду, але не хочуть чути путінську пропаганду", - розповів Давидюк.

Також він зазначив, що найголовніше зараз те, що світ зрозумів принцип маніпуляцій Путіна. І світ до цього підготувався. Тепер хитрощі кривавого диктатора не працюють, світ робить так, щоб не вестися на його брехню, заявив Давидюк.

Погрози РФ

Раніше УНІАН вже соообщал, що Путін регулярно загрожує світу ядерною зброєю. Однак мало хто вірить кривавому диктатору. Захід тільки посилює підтримку України і не йде на поводі у маніпулятора.

Як зазначив експерт Ігор Ейдман, західні країни повільно "душать" Путіна. Вони допомагають нам і посилюють тиск на РФ. Однак Путін досі вірить у свою перемогу. 17 січня Кадиров вибухнув ядерними загрозами. Він заявив, що "Росія не дозволить собі програти", інакше почнеться ядерна війна.

Вас також можуть зацікавити новини: