Кадиров заявив, що РФ піде на ядерну війну у разі програшу / фото REUTERS

Скандальний лідер Чечні Рамзан Кадиров знову відзначився ядерними погрозами, коментуючи війну в Україні. За його словами, "Росія не може програти", інакше почнеться ядерна війна і "ми всі помремо".

"Росія ніколи не дозволить програти у будь-якій боротьбі. Ми можемо натиснути на кнопку – і салам алейкум!", - заявив Кадиров під час спілкування з чеченськими журналістами.

Опальний чеченський лідер заявив, що "нам не потрібен світ без Росії". "Тому, нехай нас всіх не стане. Ми потрапимо в рай, а вони - в пекло", - заявив він, процитувавши знамениту фразу Путіна.

Кадиров та його роль у війні проти України

Опальний Кадиров публічно називав себе "піхотинцем Путіна", підтримував війну проти України, а його найманцям дали "особливе завдання" - вбити Зеленського.

Разом з тим, за спостереженням Інституту вивчення війни, Кадиров створює паралельні "вагнерівцям" вербувальні центри у Чечні, що пояснюється спробою послабити вплив на Кремль іншого "папуги" Путіна - Євгенія Пригожина. 

Нещодавно Кадиров заявив, що російські окупанти в Україні нібито борються із "сатаністами" та "шайтанами". Він закликав усіх мусульман приєднатися, щоб "захистити Коран та пророка Мухаммеда".

Вас також можуть зацікавити новини: