У Харкові чули вибухи / фото ua.depositphotos.com

Ввечері у вівторок, 9 січня, російські окупаційні війська завдають ракетних ударів по Харкову. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов у своєму Telegram-каналі.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов також повідомив про обстріл з боку загарбників. "Жителі Харкова та області: перебувайте в укриттях", - написав він у Telegram о 23:01.

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник повідомляв про пуски ракет, згодом він написав, що ракет у повітряному просторі над Харківщиною вже немає. "Але загроза нових ракетних ударів зберігається, тому не залишайте укриття до відбою повітряної небезпеки", - підкреслив він.

Відео дня

За попередніми даними Мельника, росіяни вкотре били з району Бєлгорода із зенітних ракетних комплексів С-300. Інформація про постраждалих та руйнування встановлюється.

Оновлено о 00:30: Внаслідок російських ударів пошкоджено територію та приміщення дитячого оздоровчого центру в Харкові, повідомляє голова ОВА.

"Виключно цивільний об‘єкт!  Інформація про постраждалих не надходила. На щастя, у приміщеннях не перебували люди", - додав він.

Оновлено о 23:47: Синєгубов також повідомив, що ударів могли завдати із ЗРК С-300 з території Бєлгорода. "На цю хвилину - без постраждалих. Інформація щодо руйнувань у Харкові та області уточнюється. Не покидайте укриттів до відбою повітряної тривоги", - закликав він.

Удари по Харкову: останні новини

7 січня війська Російської Федерації били по Харківщині ракетами С-300. Повідомлялося про два удари по місту та одне влучання у Вовчанській громаді. 

Наступного ранку стало відомо про новий обстріл міста та області. У ОВА зазначали, що у місті Зміїв Чугуївського району окупанти влучили у приватний будинок. З-під завалів дістали двох чоловіків, ще одну жінку шукали.

Вас також можуть зацікавити новини: