Окупанти вкотре атакували Харків / фото ua.depositphotos.com

Ввечері у неділю, 7 січня, у Харкові пролунали вибухи. Командування Повітряних сил Збройних сил України у Telegram попереджає про загрозу застосування балістичного озброєння для області.

О 22:07 голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов написав у своєму Telegram-каналі, що загарбники завдають ударів. Він закликав жителів Харкова та області перебувати в укриттях.

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що місто перебуває під ракетним ударом, пролунало вже кілька вибухів. Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник о 22:14 зазначив, що ракет у повітряному просторі над Харківщиною вже немає.

Відео дня

"Ворог вкотре наносив удари з району Белгорода, попередньо із ЗРК С-300. Загроза нових ракетних ударів зберігається, тому не покидайте укриття до відбою повітряної небезпеки. Інформація про постраждалих та руйнування встановлюється", - написав він.

Оновлено о 22:40: У ОВА повідомили, що окупанти завдали 2 удари по Харкову, за попередніми даними - ракетами С-300. Також зафіксовано влучання у Вовчанській громаді. На місцях працюють профільні служби. Наразі про постраждалих не повідомлялося.

Обстріли Харкова та області: останні новини

Нагадаємо, 2 січня російські окупанти вдарили ракетами по місту. Внаслідок удару сталися пожежі та численні руйнування. Повідомлялося про загибель двох людей, ще 62 отримали поранення.

У Харківській обласній прокуратурі зазначали, що ракети, які використала РФ, відрізняються від російських як на вигляд, так і технічно. Вони розглядають ймовірність того, що окупанти запустили ракету, надану їм Північною Кореєю. 

Вас також можуть зацікавити новини: