Харківщина знову під ударом / фото ua.depositphotos.com

Вночі у неділю, 25 лютого, Росія вдарила по Харкову, в місті пролунали вибухи. Про це о 23:04 повідомив Ігор Терехов у своєму Telegram-каналі.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов закликав перебувати в укриттях, оскільки російські загарбницькі війська завдають ударів. Повітряну тривогу, окрім Харківщини, також оголошено у Сумській, Полтавській, Дніпропетровській та Донецькій областях.

Командування Повітрянях сил Збройних сил України зазначає, що на Сумщині, Полтавщині та Дніпропетровщині існує загроза балістики.

Відео дня

Інформація оновлюється...

Оновлено о 23:40: Синєгубов зазначив, що під ударом опинився Харківський район. За попередніми даними, російська армія запустила з Бєлгорода ракети C-300. "На цю хвилину інформації про постраждалих не надходило. Огляд місць влучань триває", - додав він.

Нічна атака РФ 25 лютого: що відомо

Ввечері Повітряні сили повідомляли про запуск окупантами безпілотних літальних апаратів по Україні, БПЛА фіксували і на Харківщині.

Дніпропетровську область росіяни також атакували і дронами, і ракетами. Внаслідок обстрілу в Дніпрі є постраждалі та руйнування. Загалом протиповітряна оборона збила над регіоном 8 повітряних цілей.

Вас також можуть зацікавити новини: