Окупанти вкотре вдарили по Україні ракетами / фото ua.depositphotos.com

У четвер, 14 грудня, по всій території України кілька разів оголошували повітряну тривогу. Про небезпеку повідомляли у Командуванні Повітряних сил Збройних сил України.

Інформація оновлюється...

Оновлено о 18:45: Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що ввечері українська протиповітряна оборона збила ракету. "Підтверджено. Вибух, який чули мешканці Дніпровського району надвечір, – то успішна робота наших дужих оборонців неба. Захисники з ПвК "Схід" збили ворожу ракету", - додав він.

Відео дня

Оновлено о 18:36: Відбій загрози по МиГ-31К.

Оновлено о 18:20: Спостерігається значна активність тактичної авіації РФ на півдні та сході. Є загроза застосування авіаційних засобів ураження.

Оновлено о 17:55: Вінниця, в укриття.

Оновлено о 17:50: Пуски "кинджалів" зі сходу.

Оновлено о 17:37: Активність російської тактичної авіації на півдні та сході, існує загроза застосування авіаційних засобів ураження для областей.

Оновлено о 17:33: Повітряні сили повідомляють про керовану авіаційну ракету з півдня на Дніпро.

Оновлено о 17:30: Вся Україна - ракетна небезпека через черговий зліт МиГ-31К з аеродрому Саваслейка.

Оновлено о 16:25: Тривогу в Києві скасували о 16:14, як і в більшості інших областей України. Небезпека зберігалася лише на півдні та сході.

Оновлено о 16:00: Військові попереджають, що активність тактичної авіації РФ на півдні та сході залишається, є загроза застосування авіаційних засобів ураження.

Оновлено о 15:55: Рівне, Луцьк - залишайтеся в укриттях, закликають у Повітряних силах.

Тим часом мешканці Києва та Хмельниччини повідомляють, що під час повітряної тривоги чули звуки вибухів.

Оновлено о 15:50: Ракета на Житомирщині, курс - на захід.

Оновлено о 15:47: Напрямок ракет - Старкон. Зафіксовано три цілі, терміново в укриття.

Оновлено о 15:45: Окупанти здійснили пуски ракет. Напрямок - на Київ.

Оновлено о 15:35: Знову зафіксовано зліт МиГ-31К з аеродрому Саваслейка, тривога по всій країні.

Оновлено о 15:00: Військові повідомили про відбій загрози по МиГ-31К. Водночас активність російської тактичної авіації на півдні та сході залишається, є загроза застосування авіаційних засобів ураження.

Оновлено о 14:56: У Київській міській військовій адміністрації зазначили, що мова йде про пуски "Кинджалів".

Оновлено о 14:52: Військові фіксують нові пуски ракет - цього разу з Курської області в напрямку Сумщини.

О 14:21 Повітряні сили повідомили, що росіяни здійснили пуски ракет в район Старокостянтинова Хмельницької області. "Вся Україна - ракетна небезпека! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги!" - закликали вони українців.

О 14:09 військові написали, що було зафіксовано зліт російського МиГ-31К Повітряно-космічних сил Росії з аеродрому Саваслейка (Нижньогородської області). Вже згодом вони повідомили про можливі пуски ракет з району Липецької області.

Ракетні атаки РФ: останні новини

Нагадаємо, що в ніч на 13 грудня російські загарбники вдарили по Києву балістичними ракетами. Повідомлялося про пожежі та руйнування на місцях падіння уламків від ракет, постраждали 53 людини, 20 з них потрапили до лікарні.

Крім того, тієї ночі окупанти атакували українські міста безпілотними літальними апаратами типу "Shahed", їх запустили з окупованого Криму.  Українська протиповітряна оборона збила всі десять дронів та десять цілей, що летіли по балістичній траєкторії.

Вас також можуть зацікавити новини: