Фрегат "Адмірал Макаров" / Міноборони Російської Федерації

Російська Федерація вивела в акваторію Чорного моря фрегат "Адмірал Макаров". Сумарний залп - до восьми ракет типу "Калібр". 

Про це повідомляє спікер Оперативного командування "Південь", полковник Владислав Назаров у своєму Telegram-каналі. "В акваторію Чорного моря виведено фрегат "Адмірал Макаров", - написав він о 22:19.

Вдень у оперативному командуванні повідомляли, що у Чорному морі корабельне угруповання російських окупантів складало 14 одиниць, в Азовському - 1. Ракетоносіїв на бойовому чергуванні не було зафіксовано. Фрегат, який вночі атакував Одесу всім запасом ракет, повернувся в пункт базування.

Відео дня

Обстріл Одеси: що відомо

Нагадаємо, вночі російські загарбники вкотре атакували Україну дронами та ракетами. Повідомлялося про вибухи у Одесі та Запоріжжі.

Місцева влада повідомила, що в Одесі через падіння уламків ракет спалахнули пожежі, місцеві мешканці публікували фотографії пошкоджених вікон.

Відомо, що загарбники запустили дрони, щоб виявити системи ППО, а після цього - випустили вісім ракет типу "Калібр". Третя атака знову здійснювалася безпілотниками. 

Через падіння уламків горів гуртожиток та гіпермаркет Fozzy. Загалом у місті зафіксували 203 пошкоджених будинки, також пошкоджено шкільні та медичні заклади. Постраждали троє працівників гіпермаркету. 

Вас також можуть зацікавити новини: