Росія захоче знову напасти на Україну: Буданов спрогнозував, коли буде реванш

За його словами, для відновлення військового потенціалу та переосмислення помилок окупантам потрібно щонайменше 10 років.

Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов припускає, що Росія захоче взяти реванш навіть після перемоги України у війні.

Як заявив Буданов в інтерв'ю Наталії Мосейчук, для відновлення у військовому аспекті Росії потрібно близько 10 років. Після цього можливий реванш.

"Якраз 10 років це нормальний період для того, щоб все це переосмислити. Ну і заново почати реванш готувати. У нас точно будуть 10 років, і якщо вдасться іншими шляхами після перемоги України, скажімо так, впливати на ті території, які будуть створені, можливо, у нас буде набагато більше, але мінімально 10 років у нас буде", – зазначив очільник ГУР.

Інші прогнози Буданова

Нагадаємо, що очільник ГУР Кирило Буданов інколи озвучує резонансні прогнози щодо перебігу війни, більшість з яких збувалися. Наприклад, 29 жовтня минулого року він спрогнозував, що операція з деокупації Херсона триватиме до кінця листопада.

1 жовтня Буданов говорив, що взимку війна стихне, а навесні Україна звільнить свої території. А на початку листопада заявив, що настає вирішальний період війни. У грудні начальник ГУР МО також заявив, що Україна поверне тимчасово окупований Крим комбінованим шляхом – військовою силою і дипломатією. 

У розвідці пояснювали, що ці прогнози базуються на розвідданих, аналізі обстановки на полі бою і міжнародної ситуації.

Вас також можуть зацікавити новини: