Війська РФ зазнають колосальних втрат в Україні / фото скріншот

Російські війська активно ведуть розвідку і на окремих напрямках готуються до наступу. Попри великі втрати, РФ продовжує спроби наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у вечірньому зведенні 1 лютого, за добу війська РФ завдали два ракетних (по цивільній інфраструктурі населених пунктів Слов'янськ і Краматорськ Донецької області) і два авіаційних удари. Крім того, росіяни 24 рази відкривали вогонь з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ).

"Загроза авіаційних і ракетних ударів залишається по всій Україні", - попередили в Генштабі.

Втрати Росії в Україні на 1 лютого- що відомо

Тим часом зростають і загальні бойові втрати Росії в Україні. За даними Генштабу ЗСУ, підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони України 1 лютого вразили три райони зосередження живої сили та пункт управління окупантів.

Станом на 1 лютого, загальні бойові втрати Росії в Україні з 24 лютого 2022 року серед особового складу орієнтовно склали близько 128 тисяч 420 осіб.

Танків противника було знищено 3 тис. 209, бойових броньованих машин - 6 тис. 382, артилерійських систем - 2 тис. 207, реактивних систем залпового вогню - 458.

Вас також можуть зацікавити новини: