Вночі росіяни атакували Дніпропетровщину дронами-камікадзе / фото Telegram-канал Андрія Цаплієнка

Цієї ночі окупанти атакували Дніпропетровщину вісьмома дронами-камікадзе, всі вони знищені нашою ППО. Про це у своєму Telegram повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Наша ППО круто попрацювала цієї ночі. Приземлила 8 ворожих "Шахедів". Усі ці дрони-камікадзе військові з повітряного командування "Схід" знищили у Нікопольському районі. Класна робота!", - розповів він.

Резніченко також наголосив, що тероризували росіяни район і іншою зброєю.

Відео дня

"Обстріляли "Градами" та важкою артилерією 4 громади - Нікопольську, Мирівську, Червоногригорівську та Марганецьку. Минулося без постраждалих. У Червоногригорівській громаді пошкоджені житлові будинки, автівки, газопровід. Обірвана лінія електропередач", - розповів він.

У інших районах, за словами Резніченка, обійшлося без ворожих ударів і на цю хвилину спокійно.

Удари по Дніпропетровщині

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вночі над Дніпропетровщиною зафіксовані ворожі безпілотники, працювала протиповітряна оборона.

Також у ніч на 3 листопада окупанти здійснили масовану атаку на Дніпропетровщину, а наші оборонці знищили над областю чотири дрони-камікадзе. Ворог завдав удару по об'єктах енергетичної та водної інфраструктури у Кривому Розі.

Вас також можуть зацікавити новини: