Стало відомо, на яку хитрість окупанти пішли на лівобережжя Херсонщини / фото facebook.com_GeneralStaff.ua

На лівому березі Дніпра в Херсонській області російські окупанти почали переодягатися в цивільне, зокрема, через страх перед мирними жителями.

Супротивники все частіше з'являються в цивільному, а не в камуфляжі, проте їх легко вирахувати по військовому рюкзаку чи зброї, повідомляє військовий рух українців і кримських татар "Атеш" у своєму Telegram-каналі.

"...російські військовослужбовці все частіше з'являються в цивільному одязі замість камуфляжу... Вони часто пересуваються групами по чотири-вісім осіб разом зі старшими. Однією з причин такого рішення є страх перед місцевим населенням", - повідомили агенти руху.

Відео дня

За їхніми відомостями, місцеві жителі активно стежать за пересуванням супротивників і розміщенням військових об'єктів.

Повномасштабна війна в Україні триває - сьогодні це варто знати

Наприкінці жовтня в американському Інституті вивчення війни повідомили, що українські воїни мають успіхи на лівобережжі Херсонської області - просунулися на південь під Антонівським автодорожнім мостом на північ від міста-супутника Херсона Олешки.

Після цього очільниця Об'єднаного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк сказала, що ще рано говорити про просування наших воїнів на лівому березі Херсонщини. Пізніше вона поділилася, що бійці досягають певних успіхів, але поки про них не розповідатимуть.

Вас також можуть зацікавити новини: