Останнім часом загарбники стали частіше обстрілювати Харківську область /depositphotos.com

Окупанти пошкодили трубопровід з аміаком у Куп’янському районі Харківщини – стався витік, повідомляє у Telegram голова ОВА Олег Синєгубов.

"У Куп‘янському районі російські окупанти пошкодили трубопровід із аміаком. Внаслідок ворожих ударів відбулася розгерметизація трубопроводу", - заявив Синєгубов.

В області розгорнуто штаб із ліквідації наслідків ситуації. На місці працюють усі профільні служби. Про всі деталі місцева влада обіцяє повідомити згодом.

Відео дня

ОНОВЛЕНО 22:30. Станом на зараз заміри у місті Куп‘янськ показують, що наявність аміаку у повітрі відсутня, уточнив Синєгубов.

За попередніми повідомленнями фахівців, які працюють на місці, загрози розповсюдження небезпечних речовин у Куп’янській громаді немає. У більш наближених до кордону з Росією населених пунктах Кучерівці, Синьківці, Петропавлівці тривають заміри.

Фахівці продовжують контролювати рівень забруднення.

Обстріли Харківщини 5 червня 2023 року – головне

У понеділок ввечері загарбники завдали нового удару із РСЗВ "Смерч" по приватному сектору Балаклії. Відомо вже про 9 поранених, 3 з них – у важкому стані. Ще одна людина загинула.

Останнім часом загарбники стали частіше обстрілювати Харківську область. В ОВА думають над можливою примусовою евакуацією з прикордонних населених пунктів, де погіршується обстановка.

Згідно з вечірнім зведенням Генштабу, на Куп’янському напрямку протягом доби артилерійських і мінометних обстрілів росіян зазнали Колодязне, Красне Перше, Новомлинськ, Кутьківка, Дворічна, Западне, Кислівка, Берестове Харківської області та Новоселівське Луганської області.

Разом з тим через велику кількість вбитих російські окупанти на Куп’янському напрямку в населених пунктах використовують цивільні будівлі як морги.

Вас також можуть зацікавити новини: