Росіяни втекли: журналіст розповів про успіхи українських військових під Харковом

Збройні сили України успішно протистоять російським окупантам під Харковом. Це фіксують в американському Пентагоні.

Про це написав журналіст американського журналу Foreign Policy Джек Детч у Twitter, посилаючись на слова високопоставленого військового чиновника США.

Детч повідомив, що в Пентагоні бачать українські перемоги над російською армією, поблизу другого за величиною міста країни - Харкова.

Відео дня

Як розповів представник Пентагону, якого цитує журналіст, успішна оборона міста відкинула росіян і вони мусили "накивати п'ятами".

Нагадаємо, в Ізюмському районі Харківської області українські військовослужбовці звільнили від окупантів та взяли під повний контроль село Дмитрівка.

Водночас раніше голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов 3 серпня повідомив, що найближчими днями ворог посилить ракетні удари по Харкову та районам області.

На його думку, не маючи успіхів на фронті, окупанти не тільки поширюють фейки, а й від безсилля продовжують терор проти мирних людей.

Харків перебуває під постійним вогнем відтоді, як українські захисники відігнали загарбників від міста до околиці області.

Вас також можуть зацікавити новини: