Росіяни в Криму стурбовані можливим наступом України / фото ua.depositphotos.com

Росіяни у тимчасово окупованому Криму стурбовані через контрнаступ Збройних сил України. На захопленому півострові триває оборонна та матеріально-технічна підготовка.

Аналітики Інституту вивчення війни звернули увагу на супутникові знімки, які оприлюднили 1 квітня. На них чітко видно, що армія РФ побудувала оборонні лінії вздовж наземних ліній і логістичних вузлів, у тому числі поблизу Армянська, уздовж E105 на південь від Чонгара - 34 км на північний схід від Джанкоя, уздовж траси E97 біля Філатівки - 8 км на південний схід від Армянська, біля Воронцовки - 20 км на південь від Армянська і вздовж пляжів Євпаторії.

Ситуація в Криму - що відомо

Російські окупанти в Криму готуються до оборони, зокрема ворог зводить фортифікаційні споруди і змушує рити окопи між населеними пунктами Ішунь і Воїнка.

Відео дня

Крім того, загарбники на тимчасово окупованому українському півострові будують нову військову частину. За даними партизанського руху "Атеш", російська військова будівництво повним ходом йде в Євпаторії. 

Також з'явилася інформація, що росіяни в Криму агітують строковиків підписувати контракти зі збройними силами РФ для участі у війні проти України.

Вас також можуть зацікавити новини: