Росіяни не хочуть йти вмирати за Путіна / фото facebook.com_GeneralStaff.ua

В опублікованому Головним управління розвідки Міноборони перехопленні розмови, російський військовослужбовець розповідає дружині, що у відпустки їх відпускають по одній людині і лише за гроші.

Коли обраниця окупанта запитує його про вартість можливості піти у відпустку, припускаючи, що це може коштувати 100 тисяч, ймовірно, рублів, росіянин відповідає їй: "Напевно".

"Будемо сподіватися… Не дадуть - далі будемо тут помирати", - сказав він.

Відео дня

Крім того, у розмові військовий говорить про втому від "цього цирку" та нерозуміння ситуації на фронті.

"Та й Путін теж… Я не знаю, навіщо він взагалі туди поліз, він… своїй землі не може дати ради… Скілько он занедбаних селищ стоять нікому не потрібні…", - додає він.

Війна в Україні - останні новини з фронту

За даними українського Генштабу, окрім доукомплектування підрозділів, які втратили значну кількість особового складу, росіяни також формують нові частини для посилення окупаційних військ в Україні. 

Водночас, сьогодні, 12 травня, російські окупанти здійснили 36 атак на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. 

"Найгарячішою" ділянкою фронту залишаються райони Бахмута та Мар’їнки. Однак, протягом останніх днів українським військовим вдалося просунутися на кілька кілометрів у Бахмуті.

За словами речника Східного угруповання військ ЗСУ Сергія Череватого, під час сьогоднішніх битв з ворогом українським військовим вдалося ліквідувати близько 200 російських терористів та знищити п’ять схронів із їхніми боєприпасами в районі Бахмута.

Вас також можуть зацікавити новини: