Сотні ліквідованих росіян і знищена техніка: успіхи морських піхотинців за тиждень

Також морпіхи знищили чотири танки, три мінометних розрахунки та іншу техніку.

Морські піхотинці за цей тиждень ліквідували на українській землі 300 російських загарбників. Про це повідомляє прес-центр Командування Військово-морських сил Збройних сил України.

"За минулий тиждень нашим військовим вдалось знищити 300 окупантів, 9 бойових броньованих машин, 4 танки, 10 одиниць автомобільної техніки, 3 мінометних розрахунки, одиницю спеціальної техніки та 7 артилерійських систем ворога", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що військовослужбовці ВМС разом з побратимами у складі угруповань докладають усіх зусиль із гарантування безпеки судноплавства у Чорному морі для подолання продовольчої кризи. Минулого тижня в рамках "зернової ініціативи" із українських портів вийшли 20 суден, на борту яких було понад 500 тис. тонн зерна та іншої агропродукції.

Війна в Україні - втрати росіян

Як повідомляв УНІАН, за даними Генштабу ЗСУ, за добу 2 березня українські воїни ліквідували 765 російських окупантів. Загалом з 24 лютого 2022 року втрати РФ в Україні орієнтовно 151 тис. 370 осіб. Цікавий факт, що в Україні вже загинули більше окупантів, ніж чисельність армій деяких країн, разом узятих.

Тим часом Оперативне командування "Південь" повідомило, що на Херсонщині українські військові знищили два ворожих спостережних пости та склад з боєприпасами.

А міністр оборони України Олексій Резніков зазначив, що втрати росіян на Бахмутському напрямку становлять близько 500 убитих і поранених щодня. Попри це, росіяни продовжують вести свій наступ.

Вас також можуть зацікавити новини: