Євген Пригожин дедалі більше фігурує в медіа / фото скріншот

Діяльність Євгена Пригожина зрештою може призвести до громадянської війни на території Росії. Ватажок ПВК "Вагнер" першим серед російських олігархів усвідомив неминучість краху РФ. 

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю РБК-Україна назвав Пригожина "сталкером, який розпочав перерозподіл політичних еліт у РФ".

"Це не вистава медійна точно. Це точно приведе до потужної смути, тому що вже історичний час у Росії - увійти в смутний час. Це, знову ж таки, об'єктивний процес, тому що вони практично не мають часу скоригувати ті дії, які могли б убезпечити їх особисто. Це вже видно, і тому Пригожин просто першим з багатьох позначив іншу реальність. У цій реальності буде величезна кількість подібних груп, які між собою спробують домовитися про новий елітний консенсус та сформувати транзитивну владу в Російській Федерації після Путіна", - сказав Подоляк.

Відео дня

Розвал РФ або падіння режиму Володимира Путіна - цікаві прогнози

Російський адвокат Марк Фейгін припустив, що Путіну генерали армії РФ можуть висунути "чорну мітку".

Керівник ГУР МОУ генерал-майор Кирило Буданов описав, як розвалюватиметься РФ. "Від Росії від'єднаються певні регіони...Москва буде виплачувати репарації нам, як тільки режим впаде, все це посиплеться", - говорить глава ГУР.

Військовий експерт Петро Черник помітив, що процес розпаду Росії може зайняти навіть десятиліття.

Вас також можуть зацікавити новини: