Буданов зробив несподівану заяву про Суровікіна і Юдіна / скріншот з відео

Російські генерали Сергій Суровікін і Андрій Юдін виступали проти війни з Україною, заявив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв'ю для "Крим Реалії".

"Юдін в головному оперативному управлінні - один з дійсно головних планерів. Він особисто виступав проти всього цього і говорив, що це призведе до катастрофи. Він - один з основних непублічних критиків серед військового керівництва Російської Федерації, саме військового, який говорить, що все це катастрофа і чим далі, тим гірше. Суровікін так само виступав проти", - сказав Буданов.

За його словами, Суровікіна зроблять "крайнім" за атаки по Москві:

Відео дня

"Там завжди повинен бути хто-небудь крайній. Оскільки він-командувач Військово-космічними силами Російської Федерації, то це зона його відповідальності. Так чи інакше його повинні прибрати".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Суровікін знятий з посади командувача повітряно-космічними силами, але залишений у розпорядженні Міноборони РФ. До цього в ЗМІ з'явилася інформація, що він  Суровікіна відсторонили і наказали мовчати, "поки про нього не забудуть". РосЗМІ повідомляли, що Суровікіна посадили під "домашній арешт", хоча щодо нього не було офіційного розслідування.

Вас також можуть зацікавити новини: