Медведєв вибухнув порцією образ після відмови Києва від запропонованого Путіним "перемир'я" в день Різдва 7 січня / УНІАН

Заступник голови Ради Безпеки РФ і колишній президент Росії Дмитро Медведєв висловився з приводу оголошеного Путіним так званого перемир'я на Різдво та відмови Києва його дотримуватися. 

У своєму Телеграм-каналі путінозамінник заявив, що "українцям була протягнута рука християнського милосердя на велике свято", але офіційний Київ її відкинув. 

Медведєв сказав, що йому шкода людей, які втратили можливість сходити до церкви. "А ось свині не мають жодної віри та вродженого почуття вдячності. Вони розуміють тільки грубу силу і верескливо вимагають жратву від господарів. На цьому заснована дресура. І вона буде продовжена західними свинопасами", - написав заступник голови Радбезу РФ, назвавши українців "свинями", а Захід - "свинопасами".

Відео дня

Екс-президент Росії обурився заявами низки європейських політиків про неприпустимість такого перемир'я. "Ну, спадкоємці нацистів ніколи не шкодували ні людей, ні тварин. Їм не звикати...", — написав він і згадав главу МЗС Німеччини Бербок.

Путін оголосив "перемир'я" на Різдво

Путін доручив російському міністру оборони Сергію Шойгу вапровадити режим припинення вогню з 12:00 6 січня до 00:00 7 числа.

У Зеленського відмовилися від запропонованого Росією "тимчасового перемир'я" і назвали його лицемірством. Для встановлення перемир'я путінські військові повинні піти з українських земель.

Американські аналітики припускають, що Путін оголосив так зване перемир'я на Різдво, щоб очорнити захисників України, оскільки вони не перестануть боротися за свою землю.

Держдеп США вважає заяву російського диктора Володимира Путіна про "перемир'я" на Різдво цинічною і спрямованою на те, щоб зібратися силами для нових атак.

Вас також можуть зацікавити новини: