В бік України летять дрони / фото mil.in.ua

Ввечері російські загарбники випустили в бік українських міст безпілотні повітряні літальні апарати типу "Shahed".

Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Повітряних cил Збройних cил України у Telegram. О 22:17 стало відомо про рух дронів з акваторії Чорного моря у напрямку Одеської та Миколаївської областей. Військові попередили, що курс може змінюватись, а також закликали не ігнорувати тривогу.

Вже о 22:33 Повітряні сили повідомили, що безпілотники типу "Shahed" прямують з Чорного моря у напрямку Коблево (Миколаївська область). "Прямуйте в укриття!" - закликали вони. Також зараз повітряну тривогу оголошено в Одеській області.

Відео дня

Інформація оновлюється...

Оновлено о 01:10: Відбій загрози по областях.

Оновлено о 00:40: Спікер Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук повідомляє, що йде бойова робота.

Оновлено о 00:30: В Одесі пролунав вибух, повідомляє Суспільне.

Оновлено о 00:15: Атака "шахедів" з Чорного моря на південь України триває, залишайтеся в укриттях.

Оновлено о 23:45: Спостерігається активність російської тактичної авіації на східному та південно-східному напрямках. Існує загроза застосування авіаційного озброєння.

Оновлено о 23:40: Ще кілька груп безпілотнків рухаються з акваторії Чорного моря у напрямку Затоки.

Оновлено о 23:30: Дрони у напрямку Кривого Рогу. Дніпропетровська область - загроза ударних БПЛА. Ще кілька груп "шахедів" у напрямках: Одеса, Южне, Коблеве.

Оновлено о 23:15: Ще кілька груп "шахедів" рухаються з акваторії Чорного моря у напрямку Одещини та Миколаївщини.

Оновлено о 23:02: Миколаїв - в укриття. Працює протиповітряна оборона.

Війна в Україні: останні новини

Як відомо, на фронті за добу відбулося 34 бойових зіткнення українських та російських сил. Сили оборони України наступають на Мелітопольському та Бахмутському напрямках.

У Генеральному штабі Збройних сил України повідомляли, що за минулу добу було знищено 350 російських солдат. Від початку вономасштабной війни загарбники вже втратили близько 282 630 окупантів.

Вчора вранці російські війська обстріляли Костянтинівку Донецької області. Внаслідок удару постраждали четверо мирних людей, серед яких 9-річна дитина. 

Вас також можуть зацікавити новини: