Окупанти бояться контрнаступу ЗСУ / фото Сілі ТРО

Збройні Сили України готуються до контрнаступ. Окупанти бояться активних дій захисників і посилюють свої позиції, зокрема, на півдні.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький. 

На його думку, ворог боїться активних дій ЗСУ.

Відео дня

"Підготовка контрнаступу триває, ми отримуємо нове озброєння, головною метою є повна деокупація територій, а для цього необхідно буде проводити контрнаступальну операцію", – сказав представник ГУР.

Скібіцький додав, що на сьогоднішній день обидві сторони готуються до активніших бойових дій.

За його словами, за останній місяць окупанти перекинули угруповання Східного військового округу зі сходу України на південь. Вона брала участь у повномасштабній війні з 24 лютого, перебуваючи спочатку в Білорусі, потім – на Слобожанському та Донецькому напрямках, а тепер – у Запорізькій та Херсонській областях. 

Нагадаємо, за словами керівника пресцентру ОК "Південь" Наталії Гуменюк, "той самий контрнаступ, який всі так довго очікували і не могли зрозуміти, де за ним спостерігати, полягає в тому, що ми виснажуємо сили ворога в його тилових позиціях". Вона також зазначила, що лінія фронту на півдні України є дуже рухомою.

Вас також можуть зацікавити новини: