У РФ знайшли заміну "вагнерівцям" / фото ua.depositphotos.com

Командування російських військ знайшло, ким замінити найманців ПВК "Вагнера": "на м'ясо" пустять окупантів з добровольчого підрозділу "Бойовий армійський резерв країни" (БАРС).

"На цей час у російського командування виникла дилема. По локаціях, де планується наступ, вони не можуть наступати, не маючи ресурс живих хвиль - "м'яса". У свою чергу, зеки ПВК "Вагнер" закінчилися, а регуляри не поспішають кидатися на укріпрайони ЗСУ і своїми тілами прокладати дорогу", - зазначив військово-політичний експерт Олександр Коваленко.

За його інформацією, у результаті на Лиманському і Куп'янському напрямках в якості "живих хвиль" російські командири вирішили використовувати БАРСів:

Відео дня

"Для прокладання шляху просування регулярних підрозділів 3мсд, 55 ОМСБр, 127 ОМБр, 234 ДШП та інших. Загалом, командування російських військ знайшло свою власну ПВК "Вагнера".

Втрати Росії на 14 березня - останні дані

Раніше повідомлялося, що загальні бойові втрати Росії в Україні вже попередньо складають понад 160 тисяч чоловік особового складу.

Також за 14 березня авіація Сил оборони України завдала дев'ять ударів по районах зосередження особового складу і військової техніки російських військ, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два райони зосередження особового складу армії РФ.