У РФ знайшли заміну "вагнерівцям": експерт розкрив, кого пустять "на м'ясо" в Україні

Йдеться про добровольчий підрозділ БАРС.

Командування російських військ знайшло, ким замінити найманців ПВК "Вагнера": "на м'ясо" пустять окупантів з добровольчого підрозділу "Бойовий армійський резерв країни" (БАРС).

"На цей час у російського командування виникла дилема. По локаціях, де планується наступ, вони не можуть наступати, не маючи ресурс живих хвиль - "м'яса". У свою чергу, зеки ПВК "Вагнер" закінчилися, а регуляри не поспішають кидатися на укріпрайони ЗСУ і своїми тілами прокладати дорогу", - зазначив військово-політичний експерт Олександр Коваленко.

За його інформацією, у результаті на Лиманському і Куп'янському напрямках в якості "живих хвиль" російські командири вирішили використовувати БАРСів:

"Для прокладання шляху просування регулярних підрозділів 3мсд, 55 ОМСБр, 127 ОМБр, 234 ДШП та інших. Загалом, командування російських військ знайшло свою власну ПВК "Вагнера".

Втрати Росії на 14 березня - останні дані

Раніше повідомлялося, що загальні бойові втрати Росії в Україні вже попередньо складають понад 160 тисяч чоловік особового складу.

Також за 14 березня авіація Сил оборони України завдала дев'ять ударів по районах зосередження особового складу і військової техніки російських військ, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два райони зосередження особового складу армії РФ.