Курськ і Таганрог зазнали атаки безпілотників / скріншот

У російському Таганрозі безпілотники, за попередніми даними, спробували атакувати територію авіаційного підприємства, що входить до складу науково-технічного комплексу імені Берієва, передає Baza.

Жителі Таганрога повідомляли про численні гучні звуки вибухів у місті. Городяни припускають, що йдеться про спробу масованої атаки безпілотників і роботу систем ППО.

Вибухи в Таганрозі тривали близько 30-40 хвилин. Місцеві жителі нарахували понад 20 вибухів у небі. Також було чути звук мотора, уточнює SHOT. У місті активно працювали системи протиповітряної оборони, які намагалися відбити масовану атаку БПЛА.

Відео дня

"Сили ППО в Таганрозі відбили масову атаку дронів, наслідки на землі уточнюються", - повідомив губернатор Ростовської області Голубєв.

Також жителі Курська розповіли SHOT, що почули чотири вибухи в небі над містом. Влада попросила жителів сховатися в приміщеннях без вікон із суцільними стінами або зайти в найближчу будівлю.

"У небі над Курськом силами ППО збито український БПЛА. Наслідки на землі уточнюються", - повідомив курський губернатор Старовойт.

Атаки безпілотників на Курську область - деталі

Уранці 6 березня дрони атакували кілька об'єктів у Росії. Після масованої атаки російські пабліки повідомили, що ще один дрон повторно атакував Михайлівський гірничо-збагачувальний комбінат у Курській області. Пізніше джерело в Головному управлінні розвідки підтвердило, що український безпілотник вдруге за ранок вдарив по гірничо-збагачувальному комбінату в Курській області Росії, а атака на комбінат у Курській області - це спецоперація воїнів-розвідників.

Вас також можуть зацікавити новини: