Росію зранку 6 березня атакують дрони / колаж УНИАН, скріншоти

Вранці 6 березня дрони атакували кілька об'єктів у Росії.

Оновлено 10:20. Ще один дрон повторно атакував Михайлівський гірничо-збагачувальний комбінат у Курській області. Інформацію підтвердив губернатор Роман Старовойт. За його словами, постраждалих немає. Комбінат зазнав першої атаки вранці.У результаті спалахнув резервуар з паливом.

Відомо, що Гірничо-збагачувальний комбінат імені Варичева - одне з найбільших у Росії та СНД підприємств з видобутку та збагачення залізняку.

Раніше у РФ заявили про атаку на військовий аеродром "Балтимор" у Воронежі вранці. Як пише російський Telegram-канал "База", БПЛА нібито "був збитий засобами ППО за пару кілометрів від аеродрому". У Міноборони РФ традиційно заявили про "припинення спроби" атаки із застосуванням БПЛА літакового типу по об'єктах у Воронезькій області: "Черговими засобами ППО український безпілотний літальний апарат перехоплено".

Атака на аеродром "Балтимор" у Воронежі - відео

До цього російський Telegram-канал 112 повідомив, що БПЛА атакував Михайлівський гірничо-збагачувальний комбінат ім. А.В. Варичева. О.В. Варичева в Желєзногорську Курської області: "За нашими даними, безпілотник влучив прямо в резервуар із паливом на території підприємства. Зараз пожежники намагаються ліквідувати загоряння".

"Сьогодні внаслідок атаки українського безпілотника у Залізногірському районі виникла пожежа на складі ПММ. Світиться резервуар з паливом, постраждалих немає. На місце виїхали оперативні служби", - заявив губернатор області Роман Старовойт.

Крім того, повідомляється, що ще два дрони намагалися атакувати нафтобазу в Аннинському муніципальному районі області:

"Перший - о 7 ранку, а другий - через годину. Безпілотники також були знищені. Уламки одного з них упали в резервуар, а другий також впав на території нафтобази".

Ще про атаку дронами заявив губернатор Бєлгородської області Гладков: "У Бєлгородському районі системою ППО збито БПЛА літакового типу в районі села Ближнє. Оперативні служби уточнюють інформацію про наслідки на землі. За попередніми даними, постраждалих і руйнувань немає".

Раніше повідомлялося, що в ніч на 5 березня бійці української розвідки потопили російський корабель "Сергей Котов".

Вас також можуть зацікавити новини: