У Запоріжжі пролунали вибухи: є "приліт" у передмісті / скриншот

Раніше у половині регіонів України було оголошено повітряну тривогу. Як свідчить карта alerts.in.ua, загроза повітряних ударів була оголошена близько 13:15 по всьому Сходу, Півдню і Центру країни.

За інформацією suspilne.media, у місті Запоріжжя пролунали два вибухи під час повітряної тривоги. 

В Запорізькій ОВА закликали перебувати в безпечних місцях до завершення повітряної тривоги.

"Не поширюйте фото - та відео матеріали - не допомагайте ворогу коригувати вогонь. Ворог не залишає мети залякати мирне населення", - йдеться в повідомленні.

Оновлено (13:55): Відбій повітряної тривоги по всіх областях крім Криму та Луганщини.

Оновлено (14:51): Запорізька ОВА інформує, що ворожі ракети влучили в одну з громад Запорізького району, "у центр маленького села". Інформують також, що запуск ракети відбувся з території окупованого росіянами Криму. 

Голова Офісу президента Андрій Єрмак сповіщає, що йдеться про село Мар’ївка (близько 30 кілометрів від Запоріжжя).

"Наразі профільні служби працюють на місці влучення. Були пошкоджені будинки. На щастя, без жертв", – написав Єрмак та показав відео із наслідками "прильоту".

Війна в Україні - поточна ситуація

У НАТО визнали, що масштаб війни, яку розв'язала Росія проти України, неймовірний. Захід повинен пристосуватися до нової реальності.

Російський терорист Ігор Гіркін запропонував російським регіонам створювати муніципальні армії, щоб захищати свої міста, оскільки російська армія із завданням не справляється.

Запорізька область в останню добу перебуває під щільними артилерійськими обстрілами окупантів. За добу росіяни 114 разів обстріляли підконтрольну українській владі частину регіону.

Вас також можуть зацікавити новини: