З'явилася інформація про втрати РФ/ Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Внаслідок нічного удару по аеродрому у Джанкої в окупованому Криму окупанти зазнали дуже значних втрат, як у озброєнні, так і в особовому складі.

Як повідомляє військовий експерт  Олександр Мусієнко з посиланням на свої джерела, знищено склад ракет "Циркон" та "С-300".

Крім того, тг-канал "Кримський вітер" з посиланням на свої джерела повідомляє про дуже значні втрати серед особового складу окупантів. 

Відео дня

"За даними наших джерел, на аеродромі в Джанкої загинуло близько 30 російських військовослужбовців і близько 80 поранено. Через відсутність достатньої кількості місць у шпиталі Джанкоя поранених перевозять вертольотами до Севастополя для розміщення у 1472 ВМКГ", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що, за даними джерел, з Джанкойського аеродрому перекидають уцілілі гелікоптери та літаки на аеродром Кіровське.

Удар по Джанкою - що відомо

В ніч на 17 квітня місцеві телеграм-канали повідомили про вибухи на аеродромі Джанкої в окупованому Криму

На території цього аеродрому розташовувався 39-й вертолітний полк 27-ї змішаної авіаційної дивізії 4-го командування ВПС і ППО Південного військового округу. Також, імовірно, там дислокувалися три авіаційні ескадрильї на Мі-8, Мі-35М, Мі-28 і Ка-52.

Водночас, коментуючи результати удару, начальниця Об'єднаного прес-центру сил оборони півдня Наталія Гуменюк порадила дочекатися офіційної інформації від Генерального штабу.

"Те, що відбувається бойова робота, ми ніколи не приховуємо. Але результати даємо верифіковані, такі які вже уточнені, вивірені і мають офіційне підтвердження", - ноголосила вона.

Вас також можуть зацікавити новини: