Наслідки удару РФ / Колаж УНІАН / фото t.me/VadimFilashkin_donoda

Ввечері у понеділок, 15 січня, російські загарбницькі війська атакували авіаційними бомбами та ракетою селище Нью-Йорк в Донецькій області.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у своєму Telegram-каналі. За його словами, російські окупанти скинули на селище дві керовані авіабомби та поцілили ракетою у триповерховий будинок.

Внаслідок удару обвалився під'їзд будинку, під завалами опинилися п'ятеро людей. Зараз на місці працюють представники влади, рятувальники та поліцейські. Відомо, що ще троє людей отримали поранення.

Відео дня

"Це чергова цинічна атака росіян по цивільному населенню. Її точні наслідки будуть відомі пізніше", - додав Філашкін, опублікувавши фотографії наслідків російського удару.

Війна в Україні: останні новини

Раніше спікер Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун повідомив, що війська РФ хочуть захопити Новомихайлівку Донецької області.

Офіцер "Легіону Свободи" Максим Морозов каже, що зараз загарбники накопичують резерви в окупованих Донецьку та Макіївці, готуючись до нового штурму на Авдіївському напрямку.

Вас також можуть зацікавити новини: